Fitaky – prirodna kozmetika – popust za članove Udruženja Alergija i ja

fitakyU saradnji sa brendom Fitaky, Nacionalno udruženje Alergija i ja – omogućilo je popust od 7% na sve Fitaky proizvode. 

Fitaky je jedina linija proizvoda za negu i higijenu beba i dece na tržištu Srbije koji čine 100 % prirodni sastojci. Namenjena je najnežnijima, bebama i deci, kao i osobama koje su sklone alergijama, ekcemu i drugim kožim oboljenjima.

Fitaky tim je znanjem, iskustvom i ljubavlju kreirao prirodne proizvode koji poštuju najviše ekološke standarde, stvarajući ih od najkvalitetnijih prirodnih sirovina, nikada ne dodajući ni jedan sintetički sastojak.

Veoma važna činjenica za sve osobe sa alergijama je da Fitaky proizvodi ne sadrže prirodne komponente koje su potencijalni iritansi.

Bez hemikalija, bez toksina, alergena i iritanasa.

Svi proizvodi su Eco friendly i Healthy friendly. Asortiman čine proizvodi za higijenu i negu beba, dece i hipersenzibilnih osoba, koji su utemeljeni na snazi prirode, a nastali su iz potrebe da živimo bez hemikalija i toksina, prirodno i zdravo.

Pored proizvoda za ličnu higijenu i negu osetljive kože, posebno preporučujemo prašak za veš100% prirodan prašak za veš, od mineralnih soli, saponifikovanog ulja kokosa i limunske kiseline, specijano napravljen za najsenzibilnije – novorođene bebe, starije bebe, decu, trudnice, dojilje i osobe čija se osetljivost ispoljava u formi suve kože, alergija, atopijskog dermatitisa i ekcema i drugih kožnih oboljenja. Mineralne i biljne komponente i sapun od ulja kokosa čine ga izuzetno efikasnim sredstvom za pranje koje je nežno prema najnežnijima i sredstvom koje podržava lečenje kožnih oboljenja i alergija.

Popust važi za članove Udruženja Alergija i ja koji prilikom on-line poručivanja na sajtu www.fitaky.rs ukucaju kod alergija i ja. Potrebno je da prilikom poručivanja ukucate kod: alergija i ja i vaš račun će biti umanjen za 7%.

fitaky


Ovo je samo prva u nizu akcija pogodnosti članovima Udruženja Alergija i ja koje će Nacionalno udruženje Alergija i ja sprovoditi u budućnosti.

Ukoliko već niste Pristupnicu našem Udruženju možete popuniti na ovom linku.

Share

You may also like...