Pozivamo vas na La Roche Posay Derma class – edukativni webinar o suvoj koži i alergijama

dermaclass
Kako bismo odgovorili na sva vaša pitanja koja imate o osetljivoj koži i alergijama, La Roche Posay je u u saradnji sa našim Udruženjem organizovao jedinstveno virtuelno druženje koje će se održati preko Facebook live-a 27. maja u 13 h, u cilju obeležavanja meseca alergija

Uz moderatorku Ivanu Božović, dr sci. med. spec. dermatovenerologije Danicu Milobratović i Marka Stamenovića, medical direktora La Roche Posay-a, imaćete priliku da saznate kako na pravilan način da zaštitite svoju osetljivu kožu sklonu alergijama, kao i da osvojite vredne nagrade.

Osim edukacije, poklanjamo vam i posebnu pogodnost na La Roche-Posay proizvode koji vas čekaju u on-line apoteci Apotekanet, na Anthelios liniju za zaštitu od sunca (proizvodi za telo sniženi 20%, a proizvodi za sunce 30%) i Toleriane Ultra liniju za netolerantnu i alergijama sklonu kožu (snižena 20%). Takođe, ukoliko poručite do 31.05. ostvarićete i besplatnu dostavu, korišćenjem koda: lrpdostava.

Kako biste pratili ovaj događaj, potrebno je da zapratite Facebook La Roche-Posay stranicu i u 13 h će vam se event sam pokazati.

Ne propustite ovo druženje i pridružite nam se uživo u sredu u 13 časova!
Share

You may also like...