Čist i dobro opran veš bez hemikalija i mirisa? Moguće je.

ecoegg

Svima nama je vrlo poznat osećaj kada nam cela kuća zamiriše na sveže opran veš, a mi uživamo u istom, ne razmišljajući o tome da ti silni mirisi mogu da imaju prilično štetan uticaj na naše zdravlje. Taj uticaj dolazi postepeno, neprimetno, a ispoljava se tako što na svakom komadu tkanine koji je izašao iz veš mašine ostaju tragovi veoma štetnih i toksičnih hemikalija, koje će tokom nošenja biti u konstantnom kontaktu sa našim najvećim organom na telu – kožom, a na kojoj će se onda dugo zadržati gomila toksina i iritantnih sintetičkih mirisa.

Duboko je ukorenjeno, i da, slažemo se da nam u neku ruku, svežina i miris koji dobijemo nakon upotrebe klasičnih deterženata, daje neki vid sigurnosti da je veš čist i opran, ali da li zaista to mora da bude tako? Može li veš da bude čist i opran, a da pritom bude apsolutno bez mirisa?

Može! Na to nam je ukazao jedan potpuno nov i jedinstven eko-deterdžent na našem tržištu koji se proizvodi i dolazi iz Velike Britanije. U pitanju je „žuta linija“ 2u1 eko-deterdženta bez mirisa brenda ECOEGG, koji je ujedno kao takav, jedini deteržent na našem tržištu, a namenjen je osobama sa osetljivom kožom, ili pak osobama koje ne podnose jake mirise na garderobi.

ecoegg

Ljubitelji prirodnih proizvoda i zdravih navika obožavaju ovaj proizvod jer je sa 0% toksičnih hemikalija, 100% hipoalergijski, veganski i ekološki.

Ono po čemu se ovaj proizvod ističe jeste da je ne-biološko sredstvo za pranje veša.

Posebno treba naglasiti da ECOEGG deterdžent NE sadrži nikakve toksične hemikalije, alergene, konzervanse, parabene, enzime, petrohemikalije, izbeljivače, SLS/SLES, palmino ulje, mikroplastiku i fosfate.

Svi ECOEGG 2u1 deterdženti klinički su i dermatološki testirani i ocenjeni su ocenom „odličan“ od strane nemačkog instituta za pouzdana istraživanja „Dermatest“. Takođe, dobitnici su i nagrade „Allergy Frendly Product Award“ od strane udruženja Allergy UK. Nama je ovo sasvim dovoljno razloga da bismo mu pružili šansu, a da li i vama ovo sve zvuči primamljivo?


Ukoliko želite da probate ovaj interesantan i pre svega zdraviji proizvod, savetujemo vas sa požurite po svoj primerak u najbližu Biošpajz prodavnicu zdrave hrane, gde vas do kraja meseca očekuje popust od 15% na baš ovu žutu liniju i to od 210 pranja.

  • U slučaju da ste član Udruženja Alergija i ja imate redovnih 15% popusta na sve ECOEGG 2u1 eko-deterdžente i dopune za porudžbine, preko ECOEGG društvenih mreža.

Dostava je besplatna za porudžbinu bilo koja 2 proizvoda.
Potrebno je da prijavite PROMO KOD: ALERGIJA I JA prilikom porudžbine preko Instagrama: ecoegg_srbija ili Facebooka: ecoeggsrbija.

eco egg


Tekst pisan u saradnji sa ECOEGG Srbija.

Share

You may also like...