Najava drugog videa u okviru projekta “Pogledaj ispod kože”

Pogledaj ispod kože

Da li znate šta povezuje alergije i atopijski dermatitis? Kako ustanoviti da li pacijent ima alergije ili ima i atopijski ekcem i alergije? Šta je atopija? Koji je put dijagnostikovanja ovih oboljenja? Šta je atopijski marš? Ako dete ima atopijski ekcem i alergije – kod kojih lekara specijalista treba prvo ići? Kako utvrditi okidače alergijskih simptoma? Šta su ukrštene alergije? Kako da ojačamo imunitet? Kako da zaštitimo kožu? Kako se zaštititi od inhalatornih alergena?

U okviru projekta “Pogledaj ispod kože” kojim razvijamo svest o sve učestalijem kožnom oboljenju – atopijskom dermatitisu, informišemo širu javnost i pomažemo pacijentima koji se svakodnevno bore sa ovim atopijskim oboljenjem, organizujemo WEBINAR “Pogledaj ispod kože” podržanog od strane našeg partnera La Roche Posay i razgovaramo sa:

  • dr Gordanom Petrović – alergologom/imunologom,
  • dr Biljanom Marenović, dermatovenerologom,
  • roditeljem deteta sa alergijama i atopijskim dermatitisom, Tijanom Stupljanin.

Tema webinara je povezanost alergija i atopijskog dermatitisa.

Saznajte sve ono što ste hteli da znate o razvoju alergija, o pravom putu dijagnostikovanja alergija, o preventivnim tretmanima, o atopijskom maršu, o zaštititi kože i priključite se webinaru u SREDU, 26.05.2021.  u 20 sati na našem Instagram profilu i možete osvojiti paket proizvoda LaRochePosay.


Projekat “Pogledaj ispod kože”, partner ovog webinara i velika podrška našeg udruženja: 

La Roche Posay

Share

You may also like...