NutriFree – hrana bez glutena, konačno opet u Srbiji!

nutrifree srbija

Sa velikim zadovoljstvom želimo da najavimo dolazak NutriFree brenda u Srbiju!

NutriFree dolazi na naše prostore iz čiste želje uvoznika da sebi i svojoj porodici obezbedi kvalitetnu hranu bez glutena. Uvidevši da su ljudima neophodni ovi proizvodi uvoznik počinje sa prodajom proizvoda na veliko i u maloprodajnim objektima širom Srbije.


Više o kompaniji NutriFree

NutriFree je nastao 1989. godine u Altopasciu, u Toskani, oblasti istorijski poznatoj po hlebu.

Od početka kompanija je posvećena prenošenju velikog gastronomskog nasleđa ukusne i zdrave hrane na tržište u razvoju povezano sa određenim prehrambenim po­trebama.

Nutritivni i organoleptički kvalitet uvek je bio jedna od glavnih tačaka NutriFree proizvoda nudi čitav niz hleba bez glutena, pekarskih proizvoda, alternativa hlebu, mešavina i brašna bez glutena i laktoze.

  • Interna proizvodnja garantuje veću sigurnost, veliku fleksibilnost, stalne inovacije i po­boljšanje snabdevanja hranom zahvaljujući tekućim istraživačkim i razvojnim procesima koje vodi visoko kvalifikovani tim.

Strogi izbor dobavljača sirovina osigurava visok stan­dard kvaliteta i sigurnosti.

Nutrifree proizvodi osiguravaju najviši standard kvaliteta i bezbednosti hrane prema sertifikatu BRC / IFS koji garantuje veću transparentnost distributerima i potrošačima.

Tokom godina Nt Food je sarađivao sa Associazione Italiana Celiachia kako bi garantovao potrošačima koji ne podnose celijakiju i gluten o sigurnosti proizvoda čiji sadržaj glutena mora biti niži od 20 ppm, prema Ministarstvu zdravlja.

Od početka se kompanija fokusirala na netoleranciju na laktozu nudeći čitav asortiman proizvoda koji uključuje hleb, panini, grickalice, kekse, slatke grickalice, proizvode za pro­slavu.

Uživajte u proizvodima visokog kvaliteta!


Paletu Nutrifree proizvoda možete pogledati OVDE.

nutrifree srbija

Share

You may also like...