Važne vesti! Počinje naša saradnja sa Hiper online marketom!

Hiper saradnja

Dragi naši, imamo predivne vesti za vas!!

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo jednu lepu saradnju sa Hiper onlajn marketom, koja će svima nama biti veoma značajna! Očekuju vas razni popusti i pogodnosti.

Hiper market nudi široku paletu proizvoda po veoma pristupačnim cenama, sa čestim akcijama i velikim popustima! Mnogi naši članovi i pacijenti sa alergijama su već prepoznali dobru i povoljnu ponudu u Hiper prodavnici, koja u svom asortimanu ima kvalitetne proizvode za osobe sa alergijama na hranu, dermatitisom i sa alergijama uopšte. Tamo smo i prepoznali prostor za sinergiju!

Iza Hiper online marketa stoje divni ljudi kojima je društvena odgovornost jedan od modela poslovanja! Oni su prepoznali vrednosti za koje se naše Udruženje zalaže i veoma su radi da pomognu pacijentima i ostvarivanju ciljeva našeg udruženja.

Saradnja sa Hiper prodavnicom doneće našim pacijentima, pratiocima i članovima benefit od 5% popusta na artikle namenjene osobama sa alergijskim oboljenjima, koje je naše udruženje izdvojilo iz široke palete proizvoda.

I to nije sve!

Od svake prodaje selektovanih artikala namenjenim osobama sa alergijskim oboljenjima Hiper prodavnica će 5% od vrednosti tih artikala donirati i pomoći radu našeg Udruženja.

Kako ostvariti benefite kupovinom u Hiper prodavnici?

 1. Kada odaberete proizvode koje ste planirali da kupite, kliknite na polje PRIMENI KOD ZA POPUST.
 2. Ukucajte promo kod: alergija5 i kliknete PRIMENI POPUST.
 3. Zatim se otvara konačna porudžbina na kojoj se vidi da je popust uračunat.Hiper saradnja

Saradnja Hiper prodavnice i našeg udruženja počinje aktiviranjem promo koda koji važi za bezglutensku hranu.

Za sada je aktiviran popust na proizvode bez glutena, na linku: PROIZVODI BEZ GLUTENA

i na proizvode sledećih brendova:

 • AzetaBio
 • Terranova
 • Jamieson
 • MaxMedica
 • Esi
 • Theresienoil
 • Frosch
 • Strong Nature
 • Marnys

Upotrebom promo koda: alergija5 dobijate 5% popusta na proizvode bez glutena, ali ne samo to! Svakom kupovinom pomažete radu udruženja, jer će Hiper od svake poružbine navedenih artikala sa ovim promo kodom donirati 5% od vrednosti porudžbine!

Kupujte proizvode bez glutena preko Hiper prodavnice i nezaboravite da ukucate promo kod: alergija5


Pratite nas kako biste saznali koje vas sve pogodnosti očekuju i koje ćemo nove artikle “otključali” za popust i javite nam vaše utiske!

 

 

Share

You may also like...