Pridruži se izazovu “Naopako” i podrži pacijente sa atopijskim ekcemom

Atopijski ekcem

Dragi pacijenti sa atopijskim ekcemom, sa alergijama, lekari, dermatovenerolozi, donosioci odluka, farmaceuti, studenti, roditelji dece sa atopijskim ekcemom, pozivamo vas na jedan izazov kojim ćemo povećati vidljivost atopijskog ekcema!

U okviru naše kampanje povodom obeležavanja Međunarodnog dana atopijskog ekcema 2022. želimo da istaknemo probleme #UnutarAtopijskogEkcema i pozivamo pacijente, negovatelje i zdravstvene radnike da nam se pridruže i da svi izvrnemo našu odeću naopako da bi atopijski ekcem bio vidljiv.

Kad se ljudi koji žive sa atopijskim ekcemom svakodnevno suočavaju sa svrabom i nelagodom, čak i nošenje odeće može biti nepodnošljivo za njihovu osetljivu kožu. Želimo da okupimo zajednicu i posvetimo pažnju tom svakodnevnom teretu u našoj akciji „Naopako“.

Pridružite se izazovu „Naopako“

Pridružite nam se u izazovu #InsideAtopicEczema! Cilj je da se stvori virtuelni „fleš mob“ da bi se proširila informisanost o teretima atopijskog ekcema. Otpremajte svoje i delite tuđe video-snimke i slike da bi se poruka što bolje širila!

Pozivamo vas da podelite fotografiju, video ili bumerang izvrnute majice koju ste obukli i na taj način učestvujete u izazovu „Naopako“ kojim ztičemo na razvijanje svesti u društvu u vezi atopijskog ekcema.

Kako učestvovati?

Napravite fotografiju, video (ili „bumerang“) u kom prikazujete neki svoj komad odeće izvrnut naopako.

Kako poslati fotografije ili video-snimke

Postoje 2 načina: postavite na sopstveni nalog na društvenoj mreži, a potom nas tagujte ILI nam pošaljite video-snimke ili fotografije ovde: https://share.vidday.com/o-p24ejj. Sve što pošaljete podleže kreativnoj reprodukciji.

Obavezno koristite heštegove #UnutarAtopijskogEkcema #MedjunarodniDanAtopijskogEkcema #InsideAtopicEczema #AtopicEczemaDay prilikom postavljanja video-snimaka.

Međunarodni dan atopijskog ekcema

Hajde da napravimo zajedničku fotografiju „Naopako“!

Pozivamo vas da 14.09.2022. Međunarodnog dana atopijskog ekcema u 18h napravimo jednu šetnju na Veliko ratno ostvro i da tamo napravimo zajedničku fotografiju naših naopako okrenutih majica!

Skup je ispred pontonskog mosta u 18 h kada krećemo preko Dunava do Lida u Zemunu na kojem pravimo zajedničku fotografiju.

P.S. ne zaboravite da izvrnete majice, da nas tagujete ili pošaljete fotografiju ili snimak!


Sve aktivnosti koje naše udruženje organizuje povodom Međunarodnog dana atopijskog ekcema možete saznati na ovom linku, na kojem se možete i prijaviti za BESPLATNE PREGLEDE. 

Share

You may also like...