Pusti glas svoj – da bismo mi bili tvoj!

hajde da pričamo
Hajde da razgovaramo.
Kaži nam o čemu? Kaži nam šta te muči?

PUSTI SVOJ GLAS – DA BISMO MI BILI TVOJ!
Hajde više da se družimo, da glasno govorimo,  da delimo, da jedne druge podržavamo, hajde da se slušamo, hajde da ne osuđujemo, hajde da se pre svega – razumemo, hajde da kažemo nešto što možda niko do sada nije, hajde da se oslobodimo i da pričamo o stvarima o kojima možda ni sa kim ne možemo razgovarati!

Ima nas puno – a nemamo mnogo toga!

Borimo se za uvođenje savremenih terapija, za registrovanje adrenalinskog injektora epinefrina, za biološku terapiju za lečenje atopijskog dermatitisa, za stavljanje lekova i terapija na pozitivnu listu lekova, za ishranu dece u vrtićima i školama, za edukaciju medicinskih radnika i negovatelja u vrtićima i školama, za mnoge stvari…., ali i za razumevanje i podršku na svim društvenim nivoima – jer alergije nisu kijavica da ih lečimo maramicama!

Napiši nam svoju priču, ostavi komentar, dođi na radionice i webinare koji organizujemo jer sa nama si na svome! Jer samo zajedno – možemo neke stvari promeniti!

Možete nam pisati na email: info@alergijaija.com,  a sve aktivnosti koje radimo i događaje koje organizujemo pratite na našim društvenim mrežama i web sajtu.
Share

You may also like...