Lilly drogerie podržava naše Alergološko savetovalište

alergolosko savetovaliste

Direktna pomoć i podrška ljudima kojima se alergije nađu na putu zdravog i normalnog života je od samog osnivanja udruženja zauzimala centralno mesto u našem radu.

Alergološko savetovalište udruženja je raslo i napredovalo od davanja saveta na društvenim mrežama, telefonskih razgovora, preko savetovanja sa lekarima uživo i onlajn, pa do onlajn webinara u malim grupama. Savetovalište je prolazilo različite faze, prilagođavano je prilikama i mogućnostima kako unutrašnjim tako i spoljašnjim, ali je uvek bilo aktivno i aktivisti udruženja se uvek trude da nikoga ne ostave bez podrške.

Ove godine smo mi dobili podršku Lilly drogerie da nastavimo sa jednom od najznačajnijih aktivnosti u ispunjavanju naše misije – lakši život sa alergijama.

Informacija je najbolji lek!

Pored savetovanja našeg stručnog tima mama, u ovoj misiji imamo i pomoć lekara, sa nama su specijalisti imunologije, alergologije, dermatologije, pulmologije, pedijatri, nutricionisti i drugi. Svakog meseca imamo otvoreno  savetovalište putem platforme alergološkog savetovališta i uvek dostupnih društvenih mreža, a jednom mesečno i putem webinara i videa u kojima u fokus stavljamo aktuelnu temu.

Kako možete dobiti savet putem našeg Alergološkog savetovališta?

  1. Ukoliko odgovor uključuje objašnjenje lekara i ukoliko šaljete medicinsku dokumentaciju i slike, pitanje možete postaviti putem platforme Alergološkog savetovališta.
  2. Jednom mesečno imamo uživo konsultacije na aktuelnu temu – putem webinara preko Microsoft Teams platforme ili putem Instagram LIVE ili uživo druženja. Informacijie o vremenu održavanja možete dobiti putem jednomesečnog newslettera (koji dobijaju registrovani članovi udruženja) ili putem društvenih mreža.
  3. Ukoliko vam je potreban kratak odgovor, usmerenje o dijagnostici, prvom pregledu ili hitan odgovor, svakodnevno smo dostupni na svim profilima na društvenim mrežama (Instagram, Facebook, Facebook grupa: Alergija i ja, Viber grupa: Alergija i ja – grupa podrške) i putem maila: info@alergijaija.com, preko kojih nam se možete obratiti 24h.

You dont need to walk this journey alone. We will walk it with you. 

Tim Alergija i ja

Share

You may also like...