Da li znate koji je najefikasniji način za smanjivanje alergena u vazduhu vašeg doma?

 

Nanofiber

Za veliki broj ljudi priča o alergijama postane aktuelna sa prvim naznakama proleća ili jeseni. Kreću akutni simptomi alergije na polene drveća sa proleća, trave i korova sa jeseni, kada im se pridružuju i PM čestice zagađenja vazduha: svrab očiju, nosa, grla, kijanje, suzne oči, kod nekoga svrab kože ili bronhitis, teško disanje. Poslednjih godina smo sve više svedoci da, s jedne strane, polenizacija traje duže i sve je agresivnija, dok sa druge strane visok nivo aerozagađenja ne dozvoljava organizmu da se odmori, već pojačava simptome u sezoni polenskih alergija i izaziva zdravstvene problema kod hroničnih bolesnika i osetljivih osoba u drugom delu godine.

Vazduh u zatvorenom prostoru usled raznih alergena i zagađivača koji dolaze iz spoljašnje sredine ume da bude čak i 2 do 5 puta zagađeniji od spoljašnjeg vazduha!

Ne govorimo samo o alergenima polena, već i o česticama PM 2.5/PM10/UFP koje vazduh u zatvorenom prostoru čine veoma nekvalitetnim i štetnim po naša pluća i ceo organizam.

Uticaj polena i zagađenja vazduha

Loš kvalitet vazduha i zagađivači poput alergena i patogena dramatično se povećavaju i imaju alarmantne posledice na zdravlje, kao što su:

✓ Znatno povećenje virusnih i bakterijskih infekcija, te hroničnih bolesti poput astme i raznih alergija.

54% astmatičara pati i od alergija na polen i/ili grinja iz prašine.

Dete koje puzi dnevno udahne zagađenja jednaka 4 cigarete.

½ čajne kašičice prašine sadrži 1000 grinja i 250 alergena.

80% dece i 50% odraslih koji pate od astme, takođe pate i od alergija.

Koje zaštitne mere možemo da preduzmemo?

Ako smo uvek i svuda izloženi alergenima i zagađivačima u vazduhu koji udišemo, kako da se zaštitimo?

Odgovor smo potražili u inovatnom proizvodu. NanoFiber filter je jedinstven proizvod na tržištu. Spoj tehnologije, inovativnosti i potrebe- to je NanoFiber.

Prvi korak ka smanjenju simptoma alergija i kontakta sa česticama zagađenog vazduha je izbegavanje izazivača, alergena i iritanata. To je stav svih svetskih alergologa i udruženja pacijenata koji se bave alergijama i kvalitetom vazduha.

Najefikasniji način za smanjivanje alergena u vazduhu vašeg doma je smanjenje kontakta sa alergenom, a NanoFiber upravo to radi, onemogućavajući prodiranje alergena i PM čestica u unutrašnjost našeg doma.

Brz i moderan način života su često udaljeni od same prirode, dok su gradovi puni zagađenja i dima. NanoFiber je pronašao idealan balans između modernog i prirodnog.

Zaboravite na probleme:

  • Smo
  • Dim
  • Prašina
  • Buka
  • Polen
  • Razni alergeni
  • Bakterije i virusi

Uz NanoFiber prozorski filter dan vam počinje svežim vazduhom, prašina više nije problem. Alergije su samo prošlost, dok izduvni gasovi,
smog i dim više ne posećuju vaš dom.

Vazduh po meri cele porodice- NanoFiber.

NanoFiber filter je inovativni ruski proizvod koji pruža unikatno rešenje za vaše probleme sa spoljašnjim zagađenim vazduhom.

Sitne pore na prozorskom filteru fizički sprečavaju viruse, alergene, aerosoli, prašinu i mirise, da uđu u vaš dom. Možete slobodno da provetravate i otvorite prozor bez straha za vaše zdravlje. Bilo da bolujete od nekih plućnih bolesti kao na primer astma, ili imate problema sa alergijama ovaj proizvod je i više nego namenjen vama.

Takođe, svako ko živi u gradu je idealan potencijalni uživaoc ovog našeg jedinstvenog proizvoda. Zaboravite na probleme sa smogom, prašinom, gustim dimom ili bukom. Prozorski filter je pravi način da porodici darujete dobro zdravlje i mir. Investirajte u vaše zdravlje, sreću i budućnost na pravi način. NanoFiber je testiran i zdravstveno ispitan proizvod. Pravimo ga na osnovu vaših mera i time idealno pristaje na prozore koje ste mu namenili. Isto tako instalacija je brza i laka.


Nanofiber

 

Share

You may also like...