Nov ciklus radionica za mlade: Licem u lice – otvorene prijave

radionica za mlade

Dragi mladi sa alergijama, atopijskim ekcemom i astmom,

Pozivamo vas na jedinstvenu radionicu pod nazivom “Licem u lice”, koju organizuje naša omladina sa atopijskim ekcemom, alergijama i astmom. Ova radionica ima za cilj da okupi mlade ljude koji se suočavaju sa ovim izazovima, kako bismo zajedno delili iskustva, učili nove veštine za bolje upravljanje svojim stanjima i pružili podršku jedni drugima.

Naša radionica će obuhvatiti različite teme i aktivnosti, uključujući:

  1. Deljenje ličnih iskustava (po želji): Imate priliku da saslušate priče i iskustva svojih vršnjaka koji se suočavaju sa atopijskim ekcemom, alergijama i astmom. Ovo je prilika da se osećate manje usamljeno i razmenite korisne savete.
  2. Veštine za samopomoć: Naučićemo vas kako da bolje razumete svoje telo i emocije, kako da se nosite sa stresom i kako da se osećate bolje u sopstvenoj koži.
  3. Povezivanje i podrška: Upoznaćete druge mlade ljude sa sličnim iskustvima, stvoriti nova prijateljstva i zajedno graditi mrežu podrške koja će vam pomoći da prevaziđete izazove.

Ova radionica je prilika da se osećate da vas neko razume i da se osnažite i pored svih svojih zdravstvenih izazova. Nemojte propustiti ovu sjajnu priliku da se povežete sa drugima i zajedno rastete.

Sledeća radionica će se održati 30.11. u periodu od 20 do 21.30 časova u Nutricionističkom studiju Anite Alterov na Novom Beogradu, u Bulevaru Mihajla Pupina 135/81. Okupljanje počinje od 19 – 20h.

Molimo vas da potvrdite svoje prisustvo do 25.11.2023.

Radionice za mlade “Licem u lice” su BESPLATNE.

Radujemo se vašem dolasku na radionicu “Licem u lice” i zajedničkom putovanju ka boljem upravljanju atopijskim ekcemom, alergijama i astmom.

Vaša Omladina sa Atopijskim Ekcemom, Alergijama i Astmom


Hvala na poverenju! Radujemo se što ćemo vas videti na našoj radionici i pružiti vam znanje i podršku za lakši život sa alergijama, atopijskim ekcemom i astmom!

 

Share

You may also like...