Podržite našu borbu: Pozivamo na vašu podršku!

donacija

Dragi naši,

Zajedno sa svakim od vas koji čitate naše tekstove na web stranici, pratite našu Facebook stranicu “Nacionalno udruženje Alergija i ja“, učestvujete u grupi “Alergija i ja – atopijski dermatitis, alergije, astma“, pridruženi ste grupi “Bezglutenci iz Srbije“, pratite nas na “Zdrava ishrana” grupi, pratite našu Instagram stranicu “Alergija i ja“, ili ste deo Viber grupa podrške koju vodimo – obraćamo vam se sa molbom za podršku!

Kao što verovatno znate, članstvo i sve naše aktivnosti su besplatni iz više razloga. Troškovi lečenja alergijskih oboljenja značajno utiču na budžete porodica koje se nose s ovim izazovima. Svesni smo koliko je ovo finansijski zahtevno, te smo odlučni da zadržimo taj princip za aktivnosti koje pružamo i odolevamo svim izazovima već pet godina.

Međutim, održavanje udruženja na način koji je u potpunosti usmeren na dobrobit pacijenata zahteva finansijske resurse. Tražimo vašu podršku kako bismo nastavili svoj rad.

Svaka pomoć je dragocena! Nema male donacije – svaki iznos ima veliki značaj!

Vaša podrška omogućava nam da nastavimo s ovim važnim inicijativama. Svaka donacija direktno utiče na proširenje našeg delovanja i omogućava nam da budemo još bliže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Pridružite se našoj misiji! Ukoliko želite da podržite naš rad, uplatite iznos koji ne opterećuje vaš kućni budžet – jer svaka donacija nam je značajna!

donacija

Šta ćemo raditi s donacijama?

  • Kreiraćemo edukativne i informativne tekstove na web stranici i društvenim mrežama, direktno pomažući pacijentima i šireći svest o alergijskim oboljenjima.
  • Organizovaćemo intervjue sa lekarima specijalistima i pacijentima kako bismo pružili korisne informacije za dijagnostiku, lečenje i terapiju.Održavaćemo našu web stranicu, društvene mreže i administrirati grupe podrške na Facebooku i Viberu.
  • Kreiraćemo publikacije, vodiče i priručnike za pacijente, decu i zaposlene u obrazovnim ustanovama.
  • Organizovaćemo radionice i savetovališta uživo.
  • Zagovaraćemo modernije terapije, uvođenje lekova na pozitivnu listu, ishranu u obrazovnim institucijama i rešavanje problema ambrozije i čistog vazduha.

Naša zajednica je velika i hvala vam što ste odabrali baš nas da budemo glas svih pacijenata sa alergijama, atopijskim dermatitisom i astmom i mnogim drugim pridruženim oboljenjima! Hvala vam na podršci i poverenju!

Hvala vam unapred na vašem dragocenom doprinosu. Vaša podrška je pokretačka snaga naše misije i ključna za stvaranje boljeg okruženja za sve one koji se suočavaju sa alergijskim bolestima.

 

Molimo vas da nam na mail: info@alergijaija.com dostavite vaše podatke kako bismo vam poslali poklon zahvalnosti. Svaka donacija preko 2.000 rsd: poklon majica “Alergični na sve – osim na ljubav” kao zahvalnost za donaciju.

doniraj

Srdačan pozdrav,

Tim aktivista Alergija i ja

 

Share

You may also like...