Karavan atopije – otvoreni poziv

karavan atopije

Naše Udruženje svakodnevno vrši edukaciju pacijenata na polju atopijskih bolesti i celijakije u saradnji sa lekarima, stručnjacima na polju atopije, putem Savetovališta za atopiju, koje smo osnovali decembra 2018. Do sada smo odgovorili na nebrojena pitanja i rešili mnoge nedoumice u vezi ponašanja u slučajevima određenih situacija i reakcija i što je najvažnije, uputili veliki broj pacijenata na dalju dijagnostiku,

U ovoj godini planiramo edukativne radionice i savetovališta širom Srbije i to u sledećim gradovima: Subotica, Niš, Novi Sad, Jagodina, Kragujevac i Užice.

Jedan od ciljeva ovog Karavana atopije je i upoznavanje sa lekarima iz oblasti atopije, ali i pedijatrima, kako bismo na najbolji mogući način pomogli svim pacijentima.

Pozivamo sve volontere iz ovih gradova koji mogu da pomognu oko organizacije i planiranja događaja, ali i one koji imaju određene informacije koje bi hteli da podele sa nama, a tiču se problema sa dijagnostikom, lečenjem u ovim gradovima ili preporuka koje će nam pomoći za organizaciju ovih edukativnih radionica i saradnje sa lekarima.

Pomozite nam da budemo još bolji! Možete nam se javiti preko na: info@alergijaija.com ili na: 065 38  66 001.

Vidimo se uskoro!

Share

You may also like...