“Sa alergijom na Ti”: Pitajte dijetologa

savetovalište za alergije

Naše Savetovalište za alergije  “Sa alergijom na Ti” nastavlja ove nedelje sa fokusiranim pitanjima za naše specijaliste.

Ove nedelje, povodom Međunarodne nedelje alergija na hranu, koja se ove godine obeležava od 10.05.2020. do 17.05.2020., možete postavljati pitanja pedijatru/dijetologu, dr Biljani Alimpić, do 20.05.2020. Ukoliko imate nedoumice u vezi nutritivnih alergija, sumnjate na alergije na određene namirnice ili na intoleranciju na namirnice, ne znate kako da uvodite nove namirnice u ishranu beba, možete nam se obratiti.

Kako funkcioniše Savetovalište za alergije našeg Nacionalnog udruženja Alergija i ja?

Lekari sa kojima sarađujemo odgovaraju na vaša pitanja postavljena isključivo na mail: nualergijaija@gmail.com do prethodno naznačenog termina.

Obzirom da su specijalistički zakazani pregledi odloženi, potreba za ovakvim načinom pomoći pacijentima sa alergijama, atopijskim dermatitisom, alergijskom astmom, alergijskim rinitisom je sve veća. Zato vas molimo da budete strpljivi čekajući odgovore od naših lekara, koji su pored angažovanisti, i to u ovom momentu vanredne situacije, našli vremena i za pacijente našeg Udruženja.

APLAUZ za naše lekare i hvala im za sve ono što rade za nas!

Share

You may also like...