Alergološko savetovalište: Pitajte dermatologa

pitajte dermatologa

Povodom Međunarodnog dana atopijskog ekcema 14.09.2020. naše Alergološko savetovalište biće posvećeno dermatologiji i pitanjima vezanih za ovo atopijsko oboljenje. Na vaša pitanja u vezi atopijskog dermatitisa odgovaraće naša doktorka Danica Milobratović, dermatovenerolog, koja od osnivanja Udruženja pruža pomoć i podršku pacijentima sa atopijskim ekcemom.

Alergološko savetovalište u organizaciji Nacionalnog udruženja Alergija i ja osnovano je od 2018. godine u saradnji sa lekarima iz oblasti alergologije, imunologije, dermatologije, pulmologije, dijetologije, gastroenterologije i pruža pomoć pacijentima sa alergijama, alergijskim rinitisom, alergijskom astmom, celijakijom, alergijama na hranu i atopijskim dermatitisom.

Od oktobra 2020. unapređujemo našu platformu Alergološkog savetovališta, tako da pacijenti imaju direktan pristup lekarima. Sve aktivnosti koje Udruženje pruža članovima udruženja su besplatne. Potrebno je samo da se pridružite udruženju popunjavanjem kontakt forme na ovom linku.

 

 

 

 

Share

You may also like...