15% na inovativne i hipoalergijske ECCOEGG 2 u 1 eko-deterdžente

Eccoegg Srbija

Dragi članovi, sa velikim zadovoljstvom predstavljamo nov, inovativan brend ECOEGG na čije proizvode imate ne samo 15% popusta, već i svakom kupovinom ECOEGG deterdženata i dopuna – vršite donaciju našem udruženju.

Napokon je na naše tržište stigao deterdžent za veš koji sadrži 0% toksičnih hemikalija. Svi znamo koliko je ovo bitno zato što nažalost sve više je i ljudi koji imaju probleme sa raznim alergenima, astmom, ekcemima koji su asocirani sa (skrivenim) toksičnim sastojcima u proizvodima.

Više o ECCOEGG 2u1 eko- deterdžentu

ECOEGG je ne-biološki proizvod koji ne sadrži nikakve toksične hemikalije poput enzima, alergena, petrohemikalija, izbeljivača, mikroplastike, SLS/SLES, palminog ulja, konzervanasa, parabena, fosfata ili bilo kog drugog sastojka koji može negativno uticati na zdravlje ili prirodu. Zato ga obožavaju ljubitelji prirodnih proizvoda, a pogotovo oni sa osetljivom kožom jer je 100% hipoalergijski.

ECCOEGG proizvodi su odobreni od Udruženja za alergije ALLERGY UK iz Velike Britanije. Ne samo to, ECCOEGG je dermatološki i kliničku testiran, a da ne zaboravimo i vegansku zajednicu, jer ECOEGG proizvodi nisu nikada bili testirani na životinjama i pogodni su i za vegane.

Mnogi su ove britanske ECOEGG proivode sami nazvali deterdžentom budućnosti. Najviše im se dopada inovacija koju ovaj proizvod ponosno nosi i za koji je dobio prestižnu nagradu kraljice Engleske 2016. godine, a tu je i nagrada za najbolji proizvod za nežnu kožu beba.

Kako se koristi ECOEGG 2u1 eko-deterdžent?

ECOEGG dolazi u obliku eko-jajeta u koje se stave deterdžent i omekšivač – kuglice dovoljnih za čak 70 pranja. Kada perete veš, jednostavno stavite ECOEGG u bubanj, uključite mašinu i pri svakom pranju deterdžent i omekšivač se troše po malo. Tek posle 70 pranja radi se dopuna što ovaj proizvod čini lakim za upotrebu, ekološkim i low waste, čuvajući prirodu i znatno utičući na smanjenje količine otpada i upotrebu jednokratne plastike. Na vama je samo da izaberete između mirisa proleća ili mirisa svežine, a za one sa super osetljivom kožom tu je i jedinstvena linija na tržištu – linija bez mirisa.

Kako do popusta?

Svi članovi Udruženja Alergija i ja imaju 15% popusta na sve ECOEGG 2u1 eko-deterdžente i dopune za porudžbine preko društvenih mreža. Dostava je besplatna za porudžbinu bilo koja 2 proizvoda.

Potrebno je da javite PROMO KOD: ALERGIJA I JA prilikom porudžbine preko Instagrama: ecoegg_srbija ili Facebooka: ecoeggsrbija.

Eccoegg Srbija

Share

You may also like...

Prijavite se na naš newsletter