Saradnja “Alergija i ja” sa Mi Store i popust na prečišćivače vazduha do 31.08.2021.

prečišćivač vazduha

Da bi naš dom bio prijatan za boravak, redovno čistimo sve površine u istom i održavamo urednost. Ali, šta kada je nešto van naše kontrole, kao na primer zagađen vazduh koji ulazi u prostoriju?

Ako imate problema sa alergijama, sigurno ste već upoznati sa negativnim uticajem čestica poput PM2.5 i štetnih gasova na naše zdravlje. Zato se uvek savetuje njihovo izbegavanje, ali nažalost čim otvorimo prozor, poželeli smo im dobrodošlicu u svoj dom. Rešenje ne može biti u preseljenju ili zatvaranju prozora, ali može biti u Mi Prečišćivaču vazduha!

Koji model prečišćivača vazduha izabrati?

Postoje različiti modeli prečišćivača vazduha, ali njihova funkcija i cilj su isti – eliminisanje PM2.5 čestica, bakterija, virusa, formaldehida, neprijatnih mirisa i ostalih štetnih materija i alergena. Zajednička im je i efikasnost u obavljanju ovog posla, koja prelazi 99% uspešnosti.

Postavlja se pitanje da li će prečišćivač prečististi ceo moj dom, ili samo određenu prostoriju?

Odgovor leži u izboru pravog modela. Na primer, Mi Prečišćivač PRO je pogodan za površine od 60m², Pro H za prostorije od 72m², a 3C za nešto manje prostorije od PRO modela.

prečišćivač vazduha

Važno je znati da svaki od ovih modela može prečistiti vazduh i u većoj kvadraturi, ali uz znatno više vremena i kontrolu ulaska vazduha od spolja.

Ovi uređaji su izuzetno praktični jer ih možete kontrolisati i putem telefona, a na taj način ćete uvek imati uvid u kvalitet vazduha, čak i kada niste kod kuće. Kako su veoma tihi i neprimetni u svom radu, neće vas ometati ni noću, a probudićete se uživajući u svežini i čistoći svog doma.

Kao što je podrazumevano da u svom domu imamo usisivač i kuhinjske aparate, tako se sve više preporučuje i neophodnost prečišćivača vazduha.


  • U saradnji sa Mi Store članovima udruženja “Alergija i ja” omogućili smo 20% popusta na prečišćivače i filtere u periodu od 01.04.2021 – 31.08.2021. na uređaje iz potkategorije “Prečišćivači” uz promo kod: ALERGIJAIMI

Popust je moguće iskoristiti u Mi radnjama (Mi Store Ušće, Mi Store Ada Mall, Mi Store Novi Sad, Mi Store BEO, Mi Store Galerija) i putem on-line kupovine u prodavnici na web sajtu.

Ulepšajte svakodnevni boravak kod kuće ili u radnom prostoru, a uz to učinite mnogo za zdravlje svih koji u tom prostoru borave!

*Popust jedino nije moguće kombinovati sa drugim popustima/akcijama/vaučerima/poklonima.


Tekst pisan u saradnji sa PC Centar i Mi Srbija

 

Share

You may also like...