Hit proizvod koji vam preporučujemo ovog leta

eco egg

Neka ovo bude prvo letovanje, odmor, planinarenje na koje ćete sa sobom da poneti ECOEGG deterdžent za veš i konačno zavolite pranje veša na odmoru! Sada je jednostavno poneti deterdžent za veš gde god da idemo, jer on staje čak i u  ranac!

Koji su to još razlozi zbog kojih je ove godine #ecoegg deterdžent za veš must-have proizvod?

  1. Ecoegg je 2u1 ekološki deterdžent + omekšivač za veš koji dolazi u malom, kompaktnom pakovanju savršenom i za putovanja!
  2. Ne moramo da brinemo o doziranju,  sipanju i prosipanju deterdženta i omekšivača pri svakom pranju. Jednostavno, pre prve upotrebe i putovanja, jednim potezom mogu se spremiti simpatično eko-jaje sa dozom za čak 70 pranja!
  3. ECOEGG pere sve boje i tkanine, ne moramo da brinemo o tome kako ćemo oprati kupaći, peškir ili bilo koju drugu vrstu tkanine. Jednostavno, ECOEGG eko-jaje se potopi u toplu vodu i ostavi 10-15 minuta da odstoji, zatim se normalno opere veš na ruke i voila!
  4. Omekšvivač za veš možete izostaviti, jer je ECOEGG 2u1, sadrži u sebi i omekšivač!
  5. I najvažnija stvar je činjenica da peremo veš sa sredstvom koje sadrži 0% toksičnih hemikalija, čuva tvoju kožu i prirodu. Sa ponosom možemo sedeti na plaži znajući da korišćenjem #ecoegg ekološkog deterdženta nećemo dovesti do gomilanja plastike na toj istoj plaži.

Postavlja se pitanje – kako uopšte oprati veš na letovanju ili kampovanju ako nemamo mašinu za pranje veša?

ECO EGG

Bez brige! U tome i jeste čar! ECOEGG možeš koristiti i za pranje na ruke, što je još jedna sjajna prednost koju naš deterdžent pruža za vreme putovanja i odmora. Jednostavno je. Potopiti ECOEGG deterdžent u toplu vodu i ostavi ga 10-15 minuta da odstoji, zatim normalno opreti veš na ruke!

ECOEGG je prvo testiran u hladnoj vodi što ga čini savršenim, blagim rešenjem za pranje osetljivog veša poput vune, svile, čipke i sličnih tkanina.

Idealan je i za pranje kupaćih kostima, posebno kada govorimo o pranju na ruke!

P.S. Ukoliko ste vi od onih srećnika koji na odmoru ostanu i po par meseci, obavezno sa sobom ponesite i malo pakovanje #ecoegg dopune! Naš omiljeni cvetni miris dopune, Miris proleća možeš kupiti u određenim DM drogerijama do kraja meseca na popustu od -17%!


Tekst pisan u saradnji sa našim prijateljima iz ECO EGG Srbija.

Kupovinom svakog proizvoda iz njihovog asortimana vršite donaciju našem Udruženju kojom podstičemo razvoj svesti o alergijama, zagovaramo bolji položaj pacijenata sa alergijama i utiičemo na donosioce odluka u poboljšanju zdravstvenih prava za pacijente sa alergijama, atopijskim dermatitisom i astmom.

Takođe preporučujemo:

eco egg

Share

You may also like...