Prvi akreditovani Simpozijum “Alergije i ja”

Simpozijum "Alergije i ja"

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da naše Udruženje „Alergija i ja“ uz podršku Institituta za majku i deteta „Dr Vukan Čupić“ organizuje prvi akreditovani Simpozijum na temu alergija koji će pored visoko-naučnih predavanja, uključiti i tematske radionice.

Prvi akreditovani simpozijum „Alergije i ja“ održaće se 11.09.2021. godine u sali Cineplexx tržnog centra Ušće na Novom Beogradu i okupiće pedijatre, alergologe, otorinolaringologe, dermatovenerologe, pulmolologe, kliničke imunologe, lekare opšte, urgentne i porodične medicine, kao i farmaceute i ima za cilj edukaciju o dijagnostici, prevenciji i terapiji alergija, astme i atopijskog dermatitisa.

Pored visoko-naučnih predavanja, program uključuje i radionice: Anafilaktički šok, Interpretacija alergo-testova, Nega atopične kože, Adekvatna primena terapije kod astme.

Broj učesnika u Sali Cineplexx je uz sve epidemiološke mere ograničen na 100 osoba, a ceo događaj biće prikazan i uživo putem on-line platforme i moćiće da ga prati neogrničeni broj osoba. Pored lekara za koje će ovo biti dodatna edukacija na osnovu koje će moći da dobiju sertifikate, naše Udruženje je odvojilo i prostor za studente medicine i farmacije, ali i pacijente, koji mogu prisustvovati tematskim radionicama. Tačnu agendu i vreme održavanja predavanja i radionica objavićemo uskoro.

Prijave za radionice za pacijente koje održavamo uživo u sali Cineplexx  su obavezne i možete ih  popuniti preko kontakt forme na ovom LINKU.

Prijave za akreditovana predavanja za medicinske radnike se nalaze na ovom LINKU.

Dobro nam došli!

 

Pacijenti i stručni odbor Nacionalnog udruženje za pomoć i podršku osobama sa alergijama, celijakijom i ostalim autoimunim oboljenjima sa ograničenjima u ishrani – Alergija i ja

 

Dr Gordana Petrović                                                                                           Snežana Šundić – Vardić

predsednica Stručnog odbora                                                      predsednica Nacionalnog udruženja

„Alergije i ja“ simpozijuma                                                                                                      „Alergija i ja“

 

 

 

 

 

Share

You may also like...

Prijavite se na naš newsletter