Poziv za ideju – Hajde da zajedno doprinesemo promeni života porodica koje imaju decu sa atopijskim ekcemom!

ad agent of change

Da li hoćeš da nečiji svet zajedno učinimo boljim? – Ovo je prilika uz pomoć koje možemo značajno da promenimo živote mnogih pacijenata sa atopijskim ekcemom! Predloži ideju i zajedno učestvuj sa našim udruženjem za grant od 10.000 $!

Roditelji dece koja žive sa atopijskim dermatitisom (AD) stalno se suočavaju sa izazovima povezanim sa ovim kožnim oboljenjem. Atopijski ekcem otežava neke svakodnevne aktivnosti, poput oblačenja deteta, organizovanja društvenog života ili brige o braći i sestrama, a često dovodi do nesanice i psihološkog stresa.

Kako biste vi pomogli roditeljima da smanje uticaj atopijskog ekcema na njihov porodični život?

Poziv za ideje

Pozivamo vas da nama, Nacionalnim udruženjem pacijenata „Alergija i ja“, pomognemo porodicama koje svakodnevno brinu i neguju decu sa atopijskim dermatitisom!

Umereni do teški atopijski dermatitis je oblik ekcema i hronična inflamatorna bolest koja može izazvati suve osipe na koži i uporni svrab. Atopijski ekcem je takođe jedan od najčešćih kožnih poremećaja kod dece i jedna od 50 najčešćih bolesti u svetu.

Kod više od 85% dece sa AD bolest počinje pre pete godine i može trajati godinama. To je složena hronična bolest sa kojom se deca – i njihove porodice – moraju nositi dugoročno.

Jasno je da porodicama sa ovim kožnim oboljenjem treba veća podrška i sada je vreme za akciju! Zato je izazov „Agenti promena“ 2021. fokusiran na pomaganje u smanjenju uticaja AD na porodični život.

Šta se dobija?

Korisnici grantova imaju priliku da dobiju sredstva u iznosu do 10.000 USD za podršku razvoju i implementaciji svog predloženog rešenja.

Obezbeđena sredstva granta će se razlikovati u zavisnosti od obima predložene ideje. Maksimalno finansiranje za AD izazov „Agenti promena“ 2021.godine je 50.000 USD.

Sve o izazovu, kriterijumima, procesu odabira i problemima porodica koje želimo da neutrališemo možete pročitati na LINKU.


Ukoliko Vam je potreban prevod engleskog jezika i za sve ostale informacije kontaktirajte Udruženje: info@alergijaija.com

Share

You may also like...