Inovacije medicinskih kućnih aparata +popust za članove udruženja

airvida

Upotreba savremenih tehnologija je našla svoj put u svim segmentima života. Tehnološke inovacije u domenu zdravlja su posebno značajne jer mogu mnogo olakšati život ljudima koji zbog svojih zdravstvenih prilika moraju da menjaju životne navike i da se prilagođavaju novim načinima života i rada.

Inovativna rešenja u dijagnostici, prevenciji i tretmanu hroničnih bolesti nas posebno raduju, zato nam je veliko zadovoljstvo da podelimo sa vama informaciju da je Udruženje “Alergija i ja” potpisalo Memorandum o saradnji sa kompanijom eKlinika Solutions.

Danas svi negde žurimo i jurimo, a mnogi od nas imaju ozbiljnih zdravstvenih problema koji bi mogli biti olakšani upotrebom fenomenalnih inovativnih proizvoda koja na naše tržište donosi eKlinika Solutions. Neke od tih proizvoda ste već mogli da upoznate na Simpozijumu “Alergije i ja” i u toku obeležavanja Međunarodne nedelje kućnih alergena prošlog meseca.

S obzirom na to da smo zajedničke vrednosti koje su usmerene na lakšu i bržu dijagnostiku i pomoć i podršku između ostalog i pacijentima sa astmom i alergijama prepoznali prilikom prvog susreta, nastavak saradnje je bio prirodni tok. Partnerstvo sa eKlinika Solutions omogućiće nastavak pružanja edukacije i savetovanja pacijentima pre svega putem Alergološkog savetovališta, ali i preko svih naših profila.

Ko je eKlinika Solutions?

Eklinika Solutions je kompanija koja u fokus zdravstvene nege stavlja pacijenta i njegove specifične potrebe. Posvećena je pružanju inovativnih dijagnostičkih rešenja zasnovanih na primeni najsavremenije tehnologije. Njihov cilj je da olakšaju put dijagnostike i lečenja pronalazeći najbolja i najsavremenija rešenja kako za pacijente tako i za medicinske ustanove.

Njihova rešenja podržavaju digitalizaciju zdravstvenog sistema i imaju potencijal da kompleksne dnevne rutine učine jednostavnijim i efikasnijim, podižući medicinsku uslugu na najsavremeniji nivo. EKlinika Solutions svojim rešenjima nastoji da omogući svojim korisnicima upotrebu postojeće digitalne tehnologije kao što je pametni telefon u cilju kontrole hroničnih oboljenja i prevencije njihovog nastanka.

Kakve inovativne proizvode nam eKlinika Solutions donosi?

Airvida – nosivi prečišćivač vazduha

Jedan od proizvoda kojim smo posebno oduševljeni u sadašnjem trenutku kao pacijenti i roditelji malih pacijenata je Airvida – čist vazduh u pokretu. Sam naziv proizvoda privlači pažnju i odmah stvara interesovanje. Da li je zaista moguće da možemo imati čist vazduh gde god da krenemo?! Izgleda da jeste. Aparat ima veoma interesantan i moderan dizajn, posebno atraktivan za decu, ali ono što je važno je da koji god dizajn da odaberete imaćete sigurnost da udišete čist vazduh.

Danas su uređaji za prečišćivanje vazduha potreba, a ne samo luksuz, imajući u vidu da je Beograd proteklih godina na Airvisual listi jedan od najzagađenijih gradova Evrope, a Srbija jedna od najzagađenijih zemalja sveta. Dakle, nisu ugrožene samo osobe koje imaju probleme sa inhalatornim alergijama, astmom ili hroničnom opstruktivnom bolešću pluća, već i ostalo stanovništvo, a posebno deca, trudnice, hrnonični bolesnici i starije osobe.

Kako ovaj aparat funkcioniše?

Airvida se nosi oko vrata kao ogrlica i jednostavno radi gde god da se krećemo. To je nosivi jonski prečišćivač vazduha sa dva ventilaciona otvora, lagan i bezbedan i za decu. Airvida postiže stopu uklanjanja PM 2,5, formaldehida, alergena i virusa do 99,9% i stopu uklanjanja bakterija čak 96.8%.

Savremeni personalni spirometar

Pored Airvide, pacijentima sa plućnim problemima dostupan je savremeni spirometar za kućnu upotrebu Spirohome Personal . Ovaj sertifikovani lični spirometar nove generacije omogućava pacijentima da sami u udobnosti svog doma dobiju klinički precizne rezultate merenja. Redovnim merenjem ovaj aparat može obezbediti kontinuirano praćenje stanja pluća i signal za odlazak na vreme kod doktora, ukoliko se stanje pogorša pre redovne kontrole. Namenjen je osobama koje boluju od HOBS-a, astme, cistične fibroze i drugih oboljenja pluća.

Ostale proizvode koje eKlinika Solutions donosi na naše tržište možete pogledati ovde.

Posebne pogodnosti za članove našeg udruženja

Ostvarivanjem saradnje između Udruženja “Alergija i ja” i kompanije eKlinika Solutions, a u skladu sa misijom i vizijom udruženja, usaglasili smo se da ćemo ujedinjenim snagama pomoći i podržati pacijente i članove udruženja. Jedan od tih načina je i pružanje posebnih pogodnosti za članove udruženja prilikom kupovine nekih od inovativnih proizvoda eKlinika Solutions.

Od danas članovi našeg udruženja imaju 15% popusta na bilo koji Airvida aparat koji poruče preko prodavnice eKlinika Solutions.

Potrebno je samo da ukucate PROMO KOD: ALERGIJAIJA prilikom poručivanja.

Samo članovi udruženja mogu ostvariti popust. Ukoliko već niste, član našeg Udruženja možete postati jednostavnim popunjavanjem pristupnice na ovom LINKU. Učlanjenje je potpuno besplatno, a nudi mnoge pogodnosti.


eKlinika Solutions

Share

You may also like...

Prijavite se na naš newsletter