MIXA: Stručnjak za osetljivu kožu

mixa

Atopijski dermatitis pogađa jedno od petoro dece, a glavni simptomi su uporan svrab, suvoća kože ili vidljiv ekcem. Atopična koža često se javlja na obrazima, pregibima kože na vratu, rukama, nogama ili vlasištu. Međutim, kozmetika visoke kvalitete za bebe i pravilna njega mogu značajno ublažiti simptome, zbog čega je neophodno birati odgovarajuće proizvode, na kojima je jasno označeno da su napravljeni baš za kožu sklonu atopiji, a evo koje preporuča Mixa:

Mixa Atopiance ulje za kupanje i tuširanje

Mixa je kreirala umirujuće, hipoalergeno ulje za kupanje koje brzo i dugotrajno umiruje kožu sklonu atopiji. Formula ovog ulja sadrži hranjivi omega 8 kompleks, obogaćen s 8 komplementarnih masnih kiselina idealan za atopičnu kožu.

Mixa Atopiance mleko za tijelo

Nakon kupke ili tuširanja, atopičnu kožu potrebno je nahraniti mlekom za telo. Baš kao i ulje za kupanje namenjeno atopičnoj koži i Mixa Atopiance mlijeko za telo sadrži omega 8 kompleks koji umiruje i hrani suvu i osetljivu atopičnu kožu. Ovaj proizvod namijenjen je bebama, ali i odraslima, što je vrlo praktično.

Sve Mixa formule testirane su na osetljivoj koži, sadrže ograničen broj sastojaka za smanjenje rizika od alergija, te su Mixa sastojci posebno odabrani za maksimalnu toleranciju u hipoalergenim formulama. Potražite Mixa proizvode za kožu sklonu atopiji u najbližoj drogeriji.


Mixa brend već treću godinu podržava pacijente NU Alergija i ja u obeležavanju Međunarodnog dana atopijskog ekcema.

mixa

 

Share

You may also like...