Male donacije dolaze od velikih ljudi!

doniraj

Dragi naši,

Došlo je vreme da se svi mi kao deo jedne velike zajednice angažujemo i na taj način doprinesemo da se naše udrženje proširi i napreduje. Kao što znate  ove godine naše udruženje slavi 5-ti rođendan i pre svega želimo da vam se zahvalimo što ste tu, što nas pratite i pomažete da naše udruženje iz godine u godinu raste i razvija se. Tim povodom odlučili smo da vas obradujemo i da organizujemo druženja i razne aktivnosti, kako za decu, tako i za mlade, ali i događaje koji su podrška roditeljima i odraslim pacijentima, a biće tu i edukativnih razgovora sa lekarima i još mnogo toga.

Male donacije dolaze od velikih ljudi!

Ovim putem bismo iskoristili priliku da vas pozovemo da i vi učestvujete i doprinesete koliko možete da se naše udruženje razvija. Naime, potrebna su nam dodatna finansijska sredstva za Alegološko savetovalište, za dodatne kampanje, za razne aktivnosti i radionice. Želimo da ljudima koji imaju probleme sa alergijama omogućimo dodatne edukacije, besplatna savetovališta i psihološku podršku, kako bi naučili da žive sa alergijama i shvatili da nisu drugačiji od ostalih.

Nadamo se da ćete naše akcije finansijski podržati koliko ste u mogućnosti i na taj način pomoći što  većem broju ljudi. A mi ćemo u našem svakodnevnom radu  opravdati vaše poverenje, a uskoro, nadamo se, uz vašu pomoć i na nekim radionicama.

Podaci za donaciju ➡️


PODACI ZA UPLATE U DINARIMA:

Primalac: NU Alergija i ja, Milentija Popovića 64-21, 11070 Novi Beograd

Broj dinarskog računa: 150000002502251423


PODACI ZA UPLATE U EVRIMA:

Primalac: NU Alergija i ja, Milentija Popovića 64-21, 11070 Novi Beograd, Serbia

Broj računa EUR: IBAN RS35 35150007010012767752

SWIFT: ERBKRSBGXXX

Banka: Eurobank AD, Vuka Karadžića 10, 11000 Beograd


Za sve donacije preko 3.000 dinara – poklon zahvalnosti!

Share

You may also like...