OTKAZANO! Radionica za decu sa alergijama i intolerancijom na hranu

 

radionica za decuMaj mesec posvećujemo alergijama i intoleranciji na hranu i četvrti put obeležavamo Međunarodnu nedelju nutritivnih alergija, od 10.05.-17.05. raznim aktivnostima i sadržajima, kako uživo, tako i on-line.

Jedna od aktivnosti je i druženje za sve pacijente, roditelje dece sa alergijama i intolerancijom na hranu i mlade, kao i već tradicionalna radionica za decu na kojoj spremamo jela i poslastice bez alergena.

Oba događaja organizujemo 16.05. u 18h, u prvoj bezglutenskoj kuhinji GlutenNo, u zgradi Ljubičica, naselja Belville, na Novom Beogradu.

Dođite sa decom da se družimo, upoznamo (ako već nismo) i razmenimo iskustva, a deci ćemo pokazati kako da sama spreme obrok koji smeju da jedu.

Druženje je otvorenog tipa, a prijava za dečiju radionicu je obavezna, zbog ograničenog prostora. Veoma nam je važno da prijava bude potvrđena dolaskom. Ukoliko niste sigurni da li možete da prisustvujete – molimo vas da se ne prijavljujete dok ne budete sigurni.

Prijavu možete izvršiti ovde: PRIJAVA ZA RADIONICU ZA DECU

Sve aktivnosti udruženja koje podrazumevaju uživo druženja povodom Međunarodne nedelje nutritivnih alergija i intolerancija su OTKAZANA zbog tragičnih događaja koje su zadesile naše društvo.

Takođe, pozivamo sve članove udruženja, poštovaoce i pratioce, medije i stručna lica da nam se pridruže i podrže naše udruženje u izazovima koje alergije i intolerancije na hranu u svakodnevnom životu donose. Dođite da ojačamo našu zajednicu i podržite naše udruženje u borbi za kvalitetniji život osobama sa alergijama.

 

Share

You may also like...