Nov ciklus radionica: “Sveobuhvatan pristup nege kože sa atopijskim ekcemom” – otvorene prijave

atopijski ekcem

Savladajmo atopijski ekcem i alergije: krećemo sa novim ciklusom radionica Sveobuhvatni pristup nege kože sa atopisjkim ekcemom

Atopijski ekcem i alergije su ozbiljni zdravstveni izazovi koji pogađaju čak 20% stanovništva Srbije. Ovi problemi ne utiču samo na fizičko zdravlje, već i na emocionalno zdravlje pacijenata i njihovih porodica. Zbog toga vas pozivamo da se pridružite našoj edukativnoj radionici “Sveobuhvatan pristup nege kože sa atopijskim ekcemom”, gde ćemo zajedno istražiti sve aspekte ove teme i pružiti vam sveobuhvatno razumevanje i podršku.

Šta ćete saznati na radionici o atopijskom ekcemu?

Radionica će obuhvatiti širok spektar ključnih pitanja i tema koje su od suštinskog značaja za pacijente, njihove porodice i sve one koji su zainteresovani da saznaju više o atopijskom ekcemu i alergijama. Ovde je nekoliko ključnih tačaka koje ćemo detaljno razmotriti:

  1. Prepoznavanje prvih simptoma: Pravovremena dijagnoza i identifikacija simptoma atopijskog ekcema su od suštinskog značaja za brzu i efikasnu terapiju. Na radionici ćemo vam pomoći da prepoznate rane znakove ovog oboljenja, kao što su svrab, crvenilo i suva koža.
  2. Prevencija i upravljanje: Kako možete sprečiti razvoj ili pogoršanje atopijskog ekcema? Upoznaćemo vas sa koracima koje možete preduzeti kako biste očuvali zdravlje vaše kože i smanjili rizik od povratka simptoma.
  3. Alergijski marš: Alergijski marš je pojava u kojoj atopijski ekcem može biti praćen razvojem drugih alergijskih stanja, kao što su alergijski rinitis, nutritivne alergije i astma. Razgovaraćemo o strategijama za sprečavanje ili usporavanje ove pojave, naročito kod dece.
  4. Ishrana i atopijski ekcem: Da li ishrana igra ulogu u uzroku atopijskog ekcema ili može uticati na njegovo pogoršanje? Ovo je važno pitanje koje ćemo detaljno razmotriti kako bismo vam pružili relevantne informacije.
  5. Tretmani i proizvodi za negu kože: Koje su najefikasnije terapije i proizvodi za negu kože? Takođe ćemo vam reći koje sastojke treba izbegavati u kozmetici i proizvodima za negu kože kako biste zaštitili svoju kožu.
  6. Društvena podrška i deljenje Iskustava: Udruženje okuplja aktiviste i pacijente koji dele istu borbu. Na našoj radionici, dobićete priliku da razgovarate sa ljudima koji prolaze kroz iste izazove i da zajedno razmotrimo načine kako da olakšamo svakodnevni život sa atopijskim ekcemom, nutritivnim alergijama, alergijskim rinitisom i astmom. Ovde ste na sigurnom, i možete očekivati razumevanje i podršku od ljudi koji prolaze kroz iste izazove.

Radionica će vam pružiti priliku da steknete dublje razumevanje o atopijskom ekcemu i alergijama, kao i da naučite nove strategije za upravljanje izazovima koje oni donose. Radujemo se što ćemo zajedno istražiti ove teme i raditi na tome da pomognemo pacijentima i njihovim porodicama da bolje razumeju i upravljaju svojim zdravljem.

Trajanje radionice

Radionica traje od 17h do 19h.

Prijavite se sada!

Prijavite se na našu edukativnu radionicu što je pre moguće, jer je broj mesta ograničen.

Radionice se održavaju u Nutricionističkom studiju Anite Alterov na Novom Beogradu, u Bulevaru Mihajla Pupina 135/81.

Termin sledeće radionice i prijavu za istu pogledajte ovde: PRIJAVA.

  • Učešće na radionici “Sveobuhvatni pristup nege kože sa atopijskim ekcemom” vredi 3.000 dinara, ali zahvaljujući brendu Eucerin, koji  je podržao projekat Pogledaj ispod kože, učešće na radionici iznosi 1.500 dinara.
Nakon prijave potrebno je da izvršite uplatu rezervacije od 500 dinara na broj računa: 150000002502251423, dok ćete preostali iznos moći da regulišete na licu mesta.
 
Važno! 
Na svakoj radionici obezbedili smo 2 poklon mesta za članove udruženja iz socijalno ugrožene kategorije.
donacija

Hvala na poverenju! Radujemo se što ćemo vas videti na našoj radionici i pružiti vam znanje i podršku za negu kože sa atopijskim ekcemom!

Radionicu “Sveobuhvatni pristup nege kože sa atopisjkim ekcemom” podržala je kompanija Eucerin.

Share

You may also like...