On-line radionica “Lakši život sa nutritivnim alergijama i intolerancijama”

alergije na hranu radionica

Dobrodošli u našu posebnu ponudu, paket Lakši život sa nutritivnim alergijama i intolerancijama! Ovaj paket je posebno osmišljen kako bi pružio podršku i olakšao svakodnevni život osobama koje se suočavaju s alergijama i intolerancijama na hranu.

Šta ovaj paket sadrži?

  1. 2 sata video materijala radionice “Lakši život sa alergijama i intolerancijama na hranu”.
  2. PDF Priručnik “Lakši život sa alergijama i intolerancijama na hranu”: Obuhvata sveobuhvatne informacije, savete i strategije kako se nositi s nutritivnim alergijama i intolerancijama na hranu.
  3. 45 Recepata bez alergena: Sastavili smo pažljivo odabrane recepte bez alergena koji su prilagođeni prehrambenim potrebama, pružajući ukusan i zdrav izbor obroka.
  4. Mesečni jelovnik bez alergena, kreiran od nutricionistkinje: Nutricionistkinja Anita Alterov sastavila je ovaj jelovnik kako bi vam pružila raznovrsnost i uravnoteženost u ishrani, uzimajući u obzir vaše specifične zahteve.
  5. Dnevnik praćenja alergena u hrani: Koristan alat za praćenje i otkrivanje novih alergija i intolerancija, pomažući vam da bolje razumete svoje reakcije na hranu.
  6. Personalne telefonske konsultacije: Dobijate priliku za personalne telefonske konsultacije u trajanju od 30 minuta sa našim stručnjacima, dostupne 15 dana od preuzimanja paketa.

Kako vam ovaj paket može pomoći?

On-line radionica “Lakši život sa nutritivnim alergijama i intolerancijama” je rezultat desetogodišnjeg istraživanja i saradnje s vrhunskim stručnjacima.

Ovaj paket je osmišljen kako bi olakšao vašu svakodnevicu. Pruža vam informacije, alate i podršku koja vam je potrebna da biste bolje razumeli svoje nutritivne potrebe i uspešno se nosili s alergijama i intolerancijama na hranu.

* Alergije vs. intolerancije na hranu? Razjasnićemo vam sve!
* Bezbedno uživanje u hrani bez rizika od alergena i glutena? Mi znamo kako!
* Čitanje deklaracija na proizvodima? Postaćete stručnjak!
* Organizacija bezglutenske kuhinje? Jednostavno i praktično!
* Recepti bez alergena? Da, 45 ukusnih ideja bez alergena!
* Savetovanje o korišćenju bezglutenskih brašna? Bićete majstor u kuhinji!
* Nutritivno obogaćeni obroci bez alergena? Zdravo i hranljivo!

I mnogo korisnih saveta i trikova!

Kako do paketa  “Lakši život sa alergijama i intolerancijama na hranu”?

🎗 Preporučena donacija za troškove “paketa” Lakši život sa nutritivnim alergijama i intolerancijama je 40€ ili 5.000 dinara. Nakon vaše prijave i evidencije uplate donacije šaljemo vam ceo paket na vašu e-mail adresu.

*** Uplatu donacije možete izvršiti na račun: NU Alergija i ja, M. Popovića 64, Beograd, Srbija, broj računa: 150000002502251423.

*** Za uplate iz inostranstva: NU Alergija i ja, M.Popovića 64, Belgrade, Serba, Bank: EurobankDirektna doo, Vuka Karadžića 10, Belgrade, SWIFT – BIC: ERBKRSBGXXX, IBAN/Account Number: RS35150007010012008727

Zašto odabrati naš paket?

Naš tim stručnjaka posvećen je vašem zdravlju i dobrobiti. Sve informacije, recepti i saveti u ovom paketu provereni su i prilagođeni da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo.

Neka naš paket Lakši život sa nutritivnim alergijama i intolerancijama bude vaša podrška na putu ka boljem zdravlju i kvalitetnijem životu. Uzmite kontrolu nad svojim ishranom i otkrijte novi način života uz našu pomoć!

Vaši utisci o radionici Lakši život sa nutritivnim alergijama i intolerancijama

Marija:

Hvala vam puno na jako korisnoj radionici, ali i svemu ostalom što radite kroz aktivnosti udruženja! Ne mogu da vam opišem koliku podršku i motivaciju šaljete svojim radom jednoj mladoj mami koju sistem na svakom koraku iznova izneveri i ostavi samu. Verujem da se tako mnogi u sličnoj situaciji osećaju, kao da su prepušteni sami sebi. Dok sam slušala vaša iskustva i koliko se trudite i borite, osetila sam da nisam sama i da imam podršku. Hvala vam na tome! Recepte sam za sada pogledala na brzinu, ali već ste mi dale ideje da malo izađemo iz ustaljenog ritma sa ovo malo namirnica koje vrtimo u krug.

Marko:

Alergija na jaja kod mog deteta bila je naša konstantna briga dok nismo pronašli udruženje koje nam je pružilo smernice i podršku. Praktični saveti o bezbednim zamenskim namirnicama, kao i ideje za obroke prilagođene alergiji, zaista su olakšali našu svakodnevicu.

Jovana:

Moj sin je patio od teške alergije na pšenicu, što je stvaralo mnogo problema u svakodnevnom životu. Udruženje Alergija i ja bilo je naš vodič kroz ovu tešku situaciju. Vaša podrška i uputstva su nam pomogli da pronađemo sigurne alternative i da se prilagodimo novom načinu ishrane.

Ana:

Kada je našem sinu prvi put dijagnostikovana alergija na hranu, konkretno na mleko i jaja, bili smo u potpunom šoku. Mogu slobodno da kažem da bez udruženja ne znam kako bi naša svakodnevica izgledala. Dobili smo konkretne savete o ishrani, recepte prilagođene alergijama i važne informacije o proizvodima na tržištu. To nam je olakšalo život, ishranu i naučilo nas kako da pravilno čitamo deklaracije na proizvodima.


Imajte na umu da smo tu za vas! Ako ste u situaciji da ne možete da izdvojite donaciju, a imate potrebu za našom pomoći, slobodno se javite. Važno je da svako ko se bori s ovim izazovima dobije podršku koja mu je potrebna.

Za dodatne informacije ili porudžbu, kontaktirajte nas na mail: info@alergijaija.com.

Share

You may also like...